fredag 4. juni 2010

Rasiststaten Israel slår til igjen

Det finnes en håndfull nasjoner i verden som fritt kan drive med tortur, massakrere sivile og bryte alt annet som finnes av internasjonale lover og konvensjoner uten å frykte sanksjoner fra FN eller det såkalte internasjonale samfunn. En av de fremste blant disse er staten Israel der siste forbrytelse var overfallet på hjelpesendinger til Gaza i internasjonalt farvann. Sett i et familieperspektiv kan Israel godt sammenliknes med den bortskjemte guttungen som fritt får terrorisere alle andre og ødelegge alt i sin vei fordi foreldrene mener at det har han lov til. Så lenge pappa USA holder sin hånd over drittsekken, får han herje fritt mens resten av verden bøyer seg for å unngå pappas truende blikk og mulige sanksjoner.

Parhestene Israel og USA har på denne måten i årevis undergravd respekten for internasjonal lov og rett, og har dermed skapt et internasjonalt regime der ikke lover og regler, men den sterkestes rett gjelder. Derfor er det forståelig at også andre stater prøver å skaffe seg atomvåpen. Når internasjonal rett ikke lenger gjelder, er det kun en ting som betyr noe, og det er brutal og folkerettstridig maktbruk i samme gate som det Israel og USA ofte presterer.

For tida er Demokratene ved makten i USA. De har en smule mer respekt for internasjonal rett enn fascistbanden i det Republikanske parti som kanskje kommer til makten ved neste valg. Skjer det, vil internasjonal lov og rett igjen bli brukt som toalettpapir til den presidentlige anus. Det er vel kanskje ennå noen her i Norge som er i stand til å huske president George W. Bush og hans systematiske brudd på det meste av internasjonal lov og rett?

Er det så umulig å få USA til å sette hardt mot hardt mot Israel? Min spådom er at det aldri vil skje, ikke en gang om Israel bruker atomvåpen mot sine nabostater. Ingen reelle sanksjoner vil komme fra USA uansett om det er Demokratene eller Republikanerne som sitter med makten.

Grunnen er Israels strategiske betydning for USAs tilgang til og kontroll med oljen i Midt-Østen.
Den andre grunnen er den Israelske lobbyen i Washington som vår egen ”Einstein” på USA, Geir Lundestad, sier har liten innflytelse siden ”jødene kun utgjør et par prosent av USAs befolkning” (NRK, 3. juni, Dagsnytt atten). Det Lundestad glemmer, er at ”valgstemmer teller, men ressurser bestemmer” og i amerikansk politikk vet man inderlig godt at den økonomiske valgstøtten som pro-israelske politikere får fra denne lobbyen, ofte er avgjørende for både valg og gjenvalg.

Tradisjonen tro begår Lundestand nok en brøler, når han trekker inn begrepet ”jøder” i forbindelse med Israels siste forbrytertokt. Dermed faller han i samme lavpannede gjørme som nynazister og Israel-dogmatikerne, som ”Med Israel for Fred” og diverse kristenfundamentalister, som heller ikke skiller mellom den etniske folkegruppen og staten Israel. Nynazistene fordi de intellektuelt sett står på apestadiet, og Israeldogmatikerne fordi de ønsker å sette likhetstegn mellom kritikk av Israel og jødehat, og dermed skremme folk vekk fra å kritisere Israel.

Kan man så gjøre noe eller finnes det ingen muligheter til å stoppe Israels gjentatte forbrytelser? Svært lite kan gjøres, utenom folkelige aksjoner og boikott. Mot rasiststaten Sør-Afrika på nittitallet ble en rekke boikottaksjoner forsøkt. Det mest effektive var
våpenboikott, kultur- og sportsboikott og akademisk boikott med blant annet stopp i studentutvekslinger.

Jeg har likevel ikke tro på at den norske regjeringen kommer til å gå i bresjen for noe av dette. Til det er serviliteten overfor USA og Israel for stor i dagens regjerning. Hadde Høyre og FrP styrt ville vi kanskje til og med fått en støttresolusjon til Israels rett til å forsvare seg mot skumle folk med humanitære hjelpesendinger til Gaza. Dermed blir det opp til det sivile samfunn i Norge å stå for det som er mulig av boikottaksjoner. I dette USA-indoktrinerte "Se og Hør"-landet blir det litt av en jobb, men for all del - lykke til!


Overarbeidet norsk kristenfundamentalist med mental slitasje etter gjentatte ganger å ha forsvart Israelske overgrep og begrunnet dem som uttrykk for nestekjærlighet og etterlevelse av internasjonal rett.
NTB melder at Helsedirektoratet vurderer å forby slik aktivitet siden den fører til varig svekkede sjelsevner og det rene idioti

7 kommentarer:

  1. Jeg ser ingen grunn til at Israel skulle kunne stole på “nøytrale observatører” for å gjennomsøke terroristskipene som prøver å bryte blokaden. Det er det samme som på jobben. Hvis det er din plikt å finne ut noe og du simpelthen stoler på det som en annen forteller deg og det viser seg å være feil, så er det deg sjefen vil klandre for ikke å ha gjort jobben din. Israel kan ikke stole på “nøytrale” observatører som sannsynligvis ikke er nøytrale i det hele tatt.

    Jeg synes det er helt greit å tyne palestinerne i Gaza så lenge som de er styrt av Hamas, Israels erkefiende. Når palestinerne ar klare til å ha fred og stopper rakettskytingen fra Gaza kan de få importert sjokolade og musikkinstrumenter. Men så lenge som palestinerne holder på med rakettangrepene sine må Israel forsvare sine borgere. Det betyr at Gaza må blokkeres.

    Kjerneproblemet er imidlertid at muslimene ikke er i stand til å leve fredelig med sine naboer, ikke engang andre muslimer. For omtrent to uker siden angrep talibanterrorister en moske i Pakistan, drepte 80 personer og såret mer enn 100. Den selvsamme dagen da det tyrkiske skipet ble oppbrakt angrep en muslimsk terrorgruppe Jinna-sykehuset i Lahore og drepte 12. Men hvor var de storkjeftede humanitær-hyklerne da? Hvor var dere i Rødt, SV, og humanitær-hylekoret? Man kunne ikke høre et pip fra dere, men når det gjelder Israel så hyler og skriker dere som griser i et slakteri.

    Tyrkias oppførsel viser hvorfor landet ikke må få EU medlemskap. Muslimene er en trussel mot Vesten, akkurat som i 1529 og 1683 da tyrkerne ble slått ved Wien. Billig arbeidskraft er ingen grunn til at Europa skulle miste sin kultur og særpreg. Muslimer er velkomne som besøkere og turister, men ikke som et permanent fremmedelement, en uassimilerbar folkegruppe som tviholder på sin overtro og lager kvalm i europeiske land som klarte seg fint i århundrer uten dem. Israels aksjon mot inntrengerne og blokadebryterne var et solid spark i balla på muslimene, raddis-hyklerne, og "humanitær"-idiotene som logrer med halen til terroristene. Godt at det enda er land som tør, ikke som de feige europeerne som legger seg flate for den endeløse muslimske sutringen, truslene og krav om respekt for mord-religionen deres.

    SvarSlett
  2. Takk for din tale rett fra levra. Slikt liker jeg. Du tar opp mange tema, men din forakt for muslimer synes å ligge til grunn for all din argumentasjon. Jeg har arbeidet sammen med muslimer flere ganger i ulike land. Jeg vet derfor svært godt det er like stor forskjell på dem som det er på kristne, jøder eller hinduister. I USAs sørstater og i midtvesten finnes kristne sekter dreper abortleger og som banker gørra av ungene for å oppdra dem til ”gode” kristne. Ser du nærmere på f.eks. kvinnesyn og svart overtro, skal du heller ikke lete lenge blant norske kristne sekter før du finner folk og holdninger som er fullt på høyde med de mest reaksjonære og fanatiske muslimske sektene. Etter mitt syn er derfor helt tåpelig å operere med det synet du synes å forefekte: ”Absolutt alle muslimer er drittsekker”. Mulig at du ikke har det synet og at jeg har misforstått, men før du klargjør hva du egentlig mener om dette, gidder jeg ikke å kaste bort tid på å diskutere noe som helst med deg.

    SvarSlett
  3. Jeg kan ikke huske siste gangen noen fra en kristen norsk sekt prøvde å drepe en tegner fra Dagbladet, f.eks. Det var nok også temmelig lenge siden at kristne fundamentalister sto på torget og truet folk med terror, som Mohyeldeen Mohammad gjorde. Jeg prøver også å huske en eneste gang da kristenfundamentalistene sto sammen og ropte "Død over [dagens favorittfiende]," brente biler og gjorde hærverk i Danmark og Frankrike, men jeg kan ikke huske noe sånt. Kan du?

    Har kristne (eller jøder) bydeler som er farlige for andre å gå i? Driver kristne drosjesjåfører med storslagen tyveri? Kaller kristne opp andre som "horeunger," "homser," "dere vet ikke hvem fedrene deres er," og "spør mora di hvor mange hun har ligget med?" Oppfordrer kristne og jøder til drap av homoseksuelle? Står kristne og jøder på gatehjørnet og roper "hore" til vanlige norske jenter som passerer forbi? Når norske kvinner sier at de er redde for å gå ut i Oslo om kvelden, er det de kristne og jødene de frykter?

    Er det kristne og jøder som banker opp muslim-ungdommen på skolen? Lager kristne og jøder opptøyer i gatene og brenner norske flagg - flagget til en nasjon som pøser penger på u-landshjelp og tar inn alle muslimer som kommer på døra og gir dem statsstøtte - landet som beskytter kjente forbrytere og terrorister som Mulla Krekar i stedet for å sende ham tilbake for å bli trukket til ansvar for sine forbrytelser? Det er jo det skitne landet Norge som godkjenner henteekteskap og til og med hjelper med penger for å forene familiene, så det er kanskje ikke rart at muslimene brenner flagget til en sånn drittstat, ikke sant?

    Men bortsett fra sånne bittesmå detaljer er muslimene eplekjekke folk, som jeg absolutt vil ha rundt meg, overalt, hver bidige dag. Kast ikke bort tid på å diskutere noe av det her. Det er mye bedre å beskrive "israeldogmatikerne" som "lavpannet gjørme." Du har valgt din side, det er det ikke tvil om.

    SvarSlett
  4. Ja - Det stemmer. Jeg har valgt side mot staten Israel, fordi Israel gang på gang bryter internasjonale konvensjoner som alle stater er forpliktet til å etterleve. Jeg har altså tatt stilling mot Israel, men IKKE fordi jeg lider av en vrangforestilling om at ALLE jøder eller israelere er noen drittsekker mens ALLE muslimer er helt topp. Selvsagt finnes det også muslimer og muslimske sekter som er irrasjonelle rasshøl. Er det så forbannet vanskelig for deg å skjønne at det er komplett irrasjonelt å generalisere fra en person eller en gruppe personer til en hel befolkning eller en hel religion? Ta deg selv som et eksempel. Du er kanskje nordmann og kristen, men det betyr jo ikke at absolutt alle nordmenn eller kristne lar rasjonaliteten vike til fordel for en fascistisk idologi om at en spesiell religion består av undermennesker som helst bør fjernes fra jordas overflate. Men for all del – kos deg i gjørma. Der nede kan du og andre fundamentalister fra andre sekter av verdens religioner kose dere med å avlive hverandre. Det vil i så fall skape en bedre verden for alle oss andre som har en smule høyere panner. Lykke til!

    SvarSlett
  5. Naturligvis er ikke alle muslimer rasshøl; alle hunder biter jo ikke - når de er alene. Men så snart de er i pakk er det en betydelig risiko for at de oppfører seg som villdyr. Det er et enormt sosialt press i muslimmiljøet om å tviholde på sine vaner og holde seg fjernt fra vertlandets kultur.

    Det er meg sannelig ett fett om muslimene eter hverandre til frokost eller steker barna sine på spidd - i deres egne land. Det er deres såkalte "kultur" og de er frie til kutte jentungenes genitalier, begrave døtrene sine levende for å ha fornærmet familiens "ære," pakke inn kvinnene i burkaer i ørkenens hete, steine voldtektsofre, henge homofile, og slå hverandre ihjel til allmen fryd og gammen. Men de må ikke bringe denne dyriske oppførselen med seg hvis de vil leve i Vesten, for ingen vestlige land tolererer sånt. Det er jo enkel folkeskikk å innrette seg etter vertlandet, eller kunne du forestille deg å reise til Saudi Arabia for å forkynne den kristne tro iført bikini eller badebukse? (Jeg har virkelig opplevd dette på en strand i Bærum.) En må jo ha et utpreget dødsønske for å gjøre noe sånt i et muslimland, og araberne har utvilsomt rett til å bestemme hvordan folk skal oppføre seg i landet deres. Men det samme er imidlertid ikke tilfellet i Norge, vi har ikke lov til å forlange at innvandrere legger bort sine primitive skikker og lærer å oppføre seg som nordmenn.

    Det de stakkars muslimene i Arabia mangler er politiske partier som Rødt, SV, og liknende grinetante-organisasjoner som alltid forsvarer innvandrernes oppførsel og som ikke bare aksepterer hva enn de kommer opp med, men som i tillegg rakker ned på sine egne landsmenn som ikke tåler innvandrernes brutale framferd. Disse raddisene, som er drevet av hat mot sitt eget samfunn, er illsinte på "rasister" og "fascister" som våger å kritisere innvandrerne for å tviholde på sin primitive levemåte, stikk i strid med europeiske sedvaner. Muslimer er ikke "undermennesker" men bare primitive og tilbakestående. Det må de jo ha lov til å være - hjemme i muslimland. Men hvis de vil leve blant siviliserte og skikkelige mennesker må de dra tommelen ut av ræva og oppføre seg.

    Når det gjelder Israel så har nok muslimene kommet til stasjonen etter at toget har gått. De muslimske landene som omringer Israel har alltid hatt håpet om å erobre Israel som hevn for de mange militære nederlag de har lidd, men denne formelen er blitt endret siden Israel ble en atommakt. Erobring er ikke lenger mulig uten katastrofale følger. Man kan jo synes det er synd at jødene kom og at mange av de innfødte mistet landet de bodde på og ble sparket ut men sånn skjer det i historien, og det var da, og nå er nå. Israel er blitt en atommakt og har ingen skrupler mot å bruke atombomber hvis de føler seg truet på livet. Er det verdt palestinerne å få landet tilbake når det betyr at Kairo, Damaskus, Mekka, Medina, Sa’ana, Tehran, Istanbul, Ankara, Islamabad, Jedda, Baghdad, og andre viktige storbyer i den muslimske verden er glassbedekte øder?

    Hvis de vil ha fred må palestinerne slutte å avfyre raketter mot sivilistene i Israel. Hvis palestinerne hadde kunnet leve i fred med Israel ville jo både Gaza og vestbredden hatt mye bedre liv, og det er jo ikke som om rakettene fra Gaza kan styrte Israel. Men palestinerne vil ikke ha fred, det er klinkende klart, de vil bare provosere Israel for å fremkalle en krig. Hvis muslimstatene hadde vært intelligente hadde de tatt inn palestinerne og anstrengt seg for å bevare freden i midt-østen. Den rasjonelle fremgangsmåten ville naturligvis være å erklære fred med Israel. Det er imidlertid høyst tvilsomt om regjeringene in muslimlandene er pragmatiske nok til å innse at væpnet angrep mot Israel kan føre til uønskede konsekvenser for dem selv. En full krig mot Israel har kun to mulige resultater: 1. Israel vinner. 2. Israel taper, men tar araberverdenens viktige byer med seg før det går under.

    Valget er muslimenes.

    SvarSlett
  6. At du gidder! Påstandene dine blir ikke rettere av at du hele tida gjentar dem. Prøv i det minste å skille mellom snørr og barter. Det du kritiserer, er fundamentalistiske utslag av Islam og dels stammekulturer med sin kulturelt betingete variant av Islam. Du må gjerne føle deg fri til å kritisere disse uten samtidig å kritisere Islam og muslimer som sådan. Men istedenfor å innse dette, feier du konsekvent alt under samme hatt og erklærer Islam som en bestialsk religion og alle muslimer som undermennesker. Med det snevre utgangspunktet og din uvilje til å se kritisk på egen argumentasjon, synes jeg ikke at vi to har mer å utveksle med hverandre på dette temaet. La oss derfor være enige om at vi er helt uenige, og avslutte denne formålsløse og etter hvert dødskjedelige debatten. Den har likevel ikke utsikter til å bli noe annet enn verbal onani.

    SvarSlett