tirsdag 6. april 2010

Norges blodstenkte allierte

Videobildene som dokumenterer en av USAs uttallige krigsforbrytelser i Irak er blitt offentliggjort. Det er Wikileaks som har fått tak i bildene som viser hva som skjedde da et titalls uskyldige sivile, deriblant to Reuters-ansatte, ble drept av amerikanske angrepshelikoptre i Bagdad 12. juli 2007.

Dagbladet skrev
5. april og 6. april at Reuters i tre år har forsøkt å få utlevert videobildene fra angrepshelikoptre som stod bak massakren. Men Pentagon har selvsagt nektet og gjort alt for å tåkelegge og bortforklare hendelsen. Det er bare ”business as usual” for denne pølen av imperialistiske krigsforbrytere, og bare et nytt tilskudd til ugjerningene deres som allerede kan fylle flere historiebøker. Se for øvrig den glitrende gode kommentaren til Thomas

Noe av det eiendommeligste er mange nordmenns reaksjoner, slik det kommer til uttrykk på ulike blogger og hjemmesider. En stor del er ivrige etter å forstå og bortforklare. De skriver at dette er forståelig. Det er krigstrette amerikanske ungdommer som er psykisk i uballanse. Eller skal vi dømme dem, disse stressede amerikanske guttene som sikkert misforstod situasjonen som oppstod?

Underforstått; det er krigsforbryterne det er synd i, ikke de uskyldige som ble massakrert. Hadde denne gjengen av norske normrelativistiske knehøner bekledt tribunalet i Nürenberg etter siste verdenskrig, ville samtlige nazistiske krigsforbrytere gått fri.

- "Drepte du uskyldige mennesker? Drepte du kvinner, barn og gamle og lo mens du gjorde det?"
- "Ja"
- "Var du stresset?"
- "Ja, det er jo et jævla press å drepe så mange hver dag."
- "Stakkars deg. Du kan gå - vi forstår hvor hvor grusomt det må ha vært."


Bilde av Ola Normann som tenker dype og kloke tanker om slitne amerikanske soldatgutter (Forhåpentligvis får Ola sand i kjefen og må spy etterpå).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar