torsdag 10. september 2009

To kjekke norske gutter i Kongo

Norsk presse rapporterer at to "kjekke norske gutter” er blitt arrestert i Kongo anklaget for drap. I ettertid synes pipen å ha fått en annen lyd. Uansett - begge de "kjekke norske guttene" har sin fortid i Telemarkbataljonen.

Hva er så denne Telemarkbataljonen? Et svar et at den ikke har noe å gjøre med det tradisjonelle "norske forsvar", men er etablert etter bud fra USA/Nato som et redskap til å forsvare USA's globale økonomiske og politiske interesser i verden. Telemarkbataljonen finansieres av norske skattebetalere og med velsignelse av et servilt Storting. Telemarkbataljonen er et forsøk på å bygge opp en profesjonell krigsenhet som kan settes inn overalt i verden, likegyldig om det de settes inn mot representer en reell trussel mot Norge eller ikke.

Sommeren 2008 fikk NRK1 tillatelse til å overvære de ellers strengt hemmelige øvelsene og et testutvalg av soldater til Telemarkbataljonen. Lørdag 30. august 2008 ble et utsnitt vist i Dagsrevyen. Der fikk vi et utilslørt innblikk i så kalt "tøff opplæring". Mishandling og barbari inngikk i opplæringen som om ingen nasjonale eller internasjonale lover eksisterte. Med andre ord helt i tråd med gangstervirksomheten som amerikanske soldater opplæres til. Nå har "to kjekke norske gutter" fra Telemarkbataljonen blitt arrestert og anklaget for mord i Kongo. Hvorvidt de er skyldige eller ikke er vanskelig å si, men med deres bakgrunn i Telemarkbataljonen er det rimelig stor grunn til tvil. Her læres man, i tråd med amerikansk militær opplæring, opp til å drepe med god samvittighet og uten refleksjoner om ens handlinger bryter med etiske standarder og internasjonal rett.

Med Telemarksbataljonen har Norge fått sin egen profesjonelle avdeling av skruppelløse mordere, og rekruttene er alt fra unge, uerfarne adrenalinjunkies til følelseskalde morderspirer. De to som sitter fanget i Kongo kan være en av delene eller noe midt i mellom. Uansett vil vi erfare at denne bataljonen av opplærte krigsforbrytere også kommer til å ta seg til rette i det norske samfunn i årene som kommer. Om ikke lenge er tida inne for at noen av dem klikker mentalt og dreper uten skrupler. Hvem skal vi da legge skylden på? I alle fall ikke på ungdom som "forsvaret" rekrutterer til denne forbryterbataljonen. Anklagen må i første rekke rettes mot Storting, Regjerning og ikke minst høyre offiserer i det såkalte norske "forsvar". Nettopp de burde nå sittet på anklagebenken i Kongo.

Det er også svært interssant å se reaksjonene i den norske befolkningen: "Send militæret og befri dem", "Dette hadde aldri skjedd med amerikanere", osv. Det tas som gitt at de to nordmennene er uskyldige dels fordi de er våre landsmenn (og selvsagt ikke kan begå kriminelle handlinger) og dels fordi aktor i rettsaken overspiller (og vi overser fullstendig at Kongo er full av utenlandske lykkejegere som kun har som mål å berike seg selv på bekostning av kongoleserne). Altså igjen den norske sjølgodheten, dobbeltmoralismen og kjøtthue-mentaliteten i fri dressur! Skulle likt å se trynene på disse kjøtthuene hvis noen tsjekkere eller egyptere ble arrestert i Norge anklaget for mord og deretter befridd av en kommandotropp fra hjemlandet. Bare synd at evolusjonen ikke ennå har maktet å gjøre folk med slike mentale skavanker forplantningsudyktig. Men vi lever da ennå i håpet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar